2018年度

☀️FILecture☀️

Hello everyone! This is an announcement from FILA student council.

We are holding an event, FILecture

This is the meeting for ALL students in the FILA and Prof Takahashi will have a lecture about the story of FILA, why and how the FILA was established and his experiences as 1st batch student of Soka Uni and Dean of the FILA!

(Contents might be changed  a little bit)

It is not a class and just a chance to get to know about our faculty deeply. Everybody is busy doing assignments and other activities, then why don't we rethink our goal and study together for a moment?

◆ Date: December 18th (Tue)

◆ Time: 18:30 - 20:00

◆ Place: AC632

Responsibility of this article: 国際教養学部執行委員会 (FILA Student Council)